Další komplikace pro Kyrgiose! Bude nejspíše platit další pokutu

Zdroj fotky: Getty Images

Nick Kyrgios tentokrát na kurtu nevyvedl žádnou vyostřenou scénu, i tak mu ale hrozí další finanční postih. Australský bouřlivák se na kurtu objevil oděn proti wimbledonským pravidlům.

Zápas čtvrtého kola mezi Kyrgiosem a Nakashimou nabídl parádní bitvu. Australan měl sice viditelné problémy s rukou, nakonec však utkání dovedl do vítězného konce. Pětisetový souboj trval sice jen něco málo přes tři hodiny, stál však za to.

To by nebyl Kyrgios, aby na sebe neupozornil něčím netradičním. Po utkání se převlékl do červených bot a červené kšiltovky. Což pravidla Wimbledonu jasně zakazují, hráči musí nosit výhradně bílé oblečení. Dovoleny jsou jen barevné detaily, které nejsou větší než jeden centimetr. To však Kyrgios porušil.

„Dělám si, co chci,“ objasnil své jednání. „Jen rád nosím svoje Jordanky, kromě mě tyto boty nikdo nenosí. Příště si vezmu bílé boty,“ zvážněl po chvíli.

Když však po zápase třetího kola oblékl bílou čepici, kterou měl i na rozhovoru po utkání, většina lidí to přešla bez povšimnutí. Nyní, když oblékl čepici červenou a k tomu sladil boty, je adeptem na finanční postih.

Rodák z Canberrry už v All England Clubu vyfasoval pokuty dvě. Nejprve za údajné plivnutí na fanouška zaplatil 234 tisíc korun. Následně musel platit za potyčku s Tsitsipasem, kdy přišel o 91 tisíc korun.

Máte k tomuto článku co dodat?
Zapojte se do diskuze.
Zobrazit diskuzi
Skrýt diskuzi
Napište komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

PARTNEŘI
© 2022 TIEBREAK TENNIS
tik tok
Copyright © 2022 TIEBREAK
Google translate
usercalendar-fullmagnifier